OFFICIEEL: Jonge Likebeli vertrekt na elf jaar bij RSC Anderlecht

26 juli om 18:23

Het was dit seizoen al een komen en vooral gaan van spelers bij RSC Anderlecht. Voornamelijk in de jeugdcategorieën dan. Eén van de volgende jeugdspelers die vertrekt is Steve Likebeli.

De achttienjarige middenvelder heeft op Instagram aangekondigd dat hij na elf jaar Anderlecht heeft besloten om de club te verlaten. 'Het was een moeilijke beslissing, maar het hoort bij het leven', geeft Likebeli aan.

"Het is tijd voor mij om een nieuw hoofdstuk in mijn carrière te beginnen. Ik ben dankbaar voor alle herinneringen die jullie mij hebben kunnen geven tijdens deze periode. Ik laat een deel van mijn jeugd achter met mijn vrienden. Ik kwam hier als een onbezorgd kind, nu vertrek ik als jongeman. Ik verlaat Anderlecht, mijn gemeente waar ik geboren ben, waar ik ben opgegroeid en waar het allemaal begon", aldus Likebeli.

De middenvelder kwam afgelopen seizoen uit voor de U18 van paars-wit en mocht nog niet debuteren voor de RSCA Futures. Nu begint hij aan een nieuw avontuur, al is het nog niet geweten voor welke club hij zal uitkomen.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.