Geen transfergekte meer bij KAA Gent: "Er komt niets bij zolang niemand vertrekt"

25 juli om 10:00

Met de komst van Mathias Delorge, Andri Gudjohnsen, Max Dean en binnenkort Aimé Omgba heeft KAA Gent al stevig geïnvesteerd in de spelerskern en enkele miljoenen uitgegeven. Daar lijkt het ook (voorlopig) bij te gaan blijven.

Op de officiële clubkanalen laat coach Wouter Vrancken zich uit over mogelijke aanwinsten. Een heuse transfergekte wordt er de komende weken niet verwacht. "We zitten nu met een heel grote kern. Op dit moment komt er niemand bij zolang er niemand vertrekt", is de trainer duidelijk.

Al lijkt Gent nog wel enkele pionnen te gaan zien vertrekken, waar dan ook vervanging voor zal komen. "We zijn achter de schermen wel druk bezig om degenen te vervangen die we verwachten dat ze de club nog gaan verlaten", klinkt het.

"We gaan nu geen namen noemen. Zolang de spelers hier nog zijn, steek ik de energie in de spelers die ik tot mijn beschikking heb. Er zullen nog wijzigingen komen in de groep en we moeten ook klaar zijn om daarop in te spelen", aldus Vrancken.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.