"Van alle topclubs lijkt Club Brugge momenteel al het verst te staan"

24 juli om 08:29

Het nieuwe seizoen staat voor de deur. Bart Raes van Play Sports heeft er alvast zin in en denkt dat Club Brugge momenteel het verst staat. 

"Van alle topclubs lijkt Club momenteel het verst te staan", aldus Raes bij De Zondag. "Behalve Igor Thiago bleef de centrale as van de kampioenenploeg aan boord en die spelers kunnen uitgerust aan het seizoen beginnen. Ze deden al enkele mooie transfers en coach Nicky Hayen kan voortborduren op het positieve elan van de play-offs. De weelde die zij voorin hebben, is in België ongezien."

Raes kijkt echter ook uit naar heel wat andere teams. "Als ik er eentje mag uitpikken, dan ga ik voor Racing Genk met Thorsten Fink als nieuwe trainer. Hij liet STVV vorig seizoen echt fantastisch en aanvallend voetballen. Bovendien is het een erg positieve man, met opbouwende commentaren. Ik ben echt benieuwd hoe hij het bij Genk zal doen, met toch een beter gestoffeerde kern."

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.