Belaïd kan debuteren tegen Anderlecht: "Dat moet de coach beslissen"

24 juli om 07:29
Laatste update: 24 juli om 07:56

STVV kent deze zomer een leegloop, maar er zijn ook enkele interessante nieuwe spelers gehaald. Zo wordt er veel van Zineddine Belaïd verwacht. Hij hoopt al mee te spelen in de opener tegen Anderlecht.

"Natuurlijk wilde ik graag komen", aldus Belaïd bij Het Belang Van Limburg. "De Belgische competitie staat hoog aangeschreven. Ik kijk er naar uit om hier matchen te spelen op een ander niveau. Ik heb met Algier twee Afrikaanse bekers gewonnen, nu is het tijd voor een volgende stap."

Door een administratief probleem kon Belaïd nog niet veel meetrainen. Speelt hij toch al tegen Anderlecht? "Klaar of niet klaar, dat moet de trainer beslissen. Ik weet intussen wel duidelijk hoe hij wil spelen. In die verdediging kan ik op de drie posities spelen, dat maakt me weinig uit. Rechts, links, of meest centraal. Na enkele wedstrijden verwacht ik dat de puzzelstukken in mekaar zullen vallen. En dan weten we ook meteen hoe ver we staan.”

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.