Opvallend: 'Club Brugge haalt Siquet weg voor de neus van RSC Anderlecht'

23 juli om 18:31

Met Hugo Siquet heeft Club Brugge een extra rechtsachter in huis gehaald om de concurrentie aan te gaan met Kyriani Sabbe. De verdediger koos voor een terugkeer naar ons land, maar niet enkel Club Brugge toonde interesse.

Na een goed seizoen bij Cercle Brugge zat er geen echte nieuwe kans voor Siquet in bij SC Freiburg, maar speelde hij zich wel in de kijker van flink wat clubs. Zo dachten ook ploegen uit Frankrijk en Engeland aan Siquet, weet men bij Het Laatste Nieuws.

De meest opvallende ploeg die echter ook interesse toonde was RSC Anderlecht. Siquet had de voorbije maanden een nauw contact met coach Brian Riemer, die hem in 2021 als toenmalige assistent bij Brentford, al naar Engeland wilde halen.

Ook een transfer naar Anderlecht was mogelijk, maar de voormalige pion van Standard gaf in het verleden al aan dat Anderlecht nooit een optie zou zijn voor hem. Hij verkoos dan ook de Champions League met landskampioen Club Brugge boven paars-wit of een buitenlands avontuur.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.