RSC Anderlecht presenteert aanwinst Simic, komt over van AC Milan

OFFICIEEL: RSC Anderlecht presenteert aanwinst Simic, komt over van AC Milan

23 juli om 19:05
Laatste update: 23 juli om 19:18

RSC Anderlecht heeft de komst van Jan-Carlo Simic officieel bekendgemaakt. Paars-wit heeft de nieuwste aanwinst gepresenteerd via de officiële kanalen. De 19-jarige centrale verdediger komt over van AC Milan.

Er is ongeveer een transfersom van 3 miljoen euro betrokken bij de overeenkomst tussen AC Milan en Anderlecht voor Simic. Daarnaast heeft AC Milan ook een afspraak kunnen maken voor een doorverkooppercentage. Simic tekent een contract voor vijf seizoenen bij Paars-Wit.

Anderlecht was niet de enige club met interesse in Simic. Naast Anderlecht informeerde ook Feyenoord naar de diensten van Simic. AC Milan was ook geïnteresseerd in een langer verblijf, maar Simic zag een langere verbintenis niet zitten.

Met Simic heeft Anderlecht de nodige verdedigende versterking te pakken voor het aankomende seizoen. Anderlecht zag Zeno Debast en Frederico Gattoni vertrekken centraal in de achterhoede. De ervaren Jan Vertonghen koos ervoor om zich een jaar langer te binden aan Anderlecht.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.