Genk zwaait Olympiërs El Ouhadi en El Khannouss uit

Genk zwaait Olympiërs El Khannouss en El Ouhadi uit: “Goodluck Genkies!”

23 juli om 12:01

De Olympische Spelen in Frankrijk gaan officieel 26 juli pas van start. Maar voor de voetballers begint het sportevenement al op 24 juli. Zo ook voor Zakaria El Ouhadi en Bilal El Khannouss van KRC Genk die uit gaan komen voor de Marokkaanse ploeg. 

El Ouhadi en El Khannous zullen de komende weken deel uitmaken van het Olympisch team van Marokko. Door deelname aan dit evenement zal trainer Thorsten Fink tijdens het begin van het seizoen geen beroep kunnen doen op El Ouhadi en El Khannouss. Genk speelt haar eerste competitiewedstrijd op 28 juli in eigen huis tegen Standard.

Marokko speelt in ieder geval drie wedstrijden op de Olympische Spelen, wanneer het de groepsfase weet te overleven, zullen hier minimaal één en wellicht nog meer wedstrijden aan worden toegevoegd. In de groepsfase treft Marokko de landen Argentinië, Oekraïne en Irak.

Via de officiële clubkanalen communiceert KRC Genk het volgende ‘Bilal en Zakaria spelen morgen hun eerste wedstrijd op de Olympische Spelen tegen Argentinië. Good luck, Genkies 💙🇲🇦

Het volledige programma van de groepsfase:

Woensdag 24 juli – 15.00 uur – Argentinië vs Marokko
Zaterdag 27 juli – 17.00 uur – Oekraïne vs Marokko
Dinsdag 30 juli – 17.00 uur – Marokko vs Irak

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.