Kwakman zou Godts als eerste linksbuiten Ajax kiezen

Nederlandse analist ziet Godts graag in basis Ajax: "Maakt hele goede indruk"

22 juli om 23:35
Laatste update: 22 juli om 23:35

De Nederlandse analist Kees Kwakman zou Mika Godts (19) komend seizoen als vaste linksbuiten van Ajax willen zien. Dat vertelt de ex-voetballer in Voetbalpraat van ESPN. Kwakman is lyrisch over Godts en denkt dat onze landgenoot, mits fit, de beste keuze is voor de kwakkelende grootmacht.

"Ik denk dat je aan Godts een hele goede hebt", vertelt Kwakman over de jonge buitenspeler. De analist wordt tegengesproken door presentator Milan van Dongen die vindt dat Godts nog niet klaar is voor een basisplek. Kwakman houdt echter voet bij stuk. "Waarom niet? En dan heb je nog Carlos Forbs achter de hand. Godts kwam natuurlijk van een zware blessure terug."

Kwakman denkt dat Godts van die kwetsuur sterk genoeg is terug gekomen. "Die heeft nu ook een voorbereiding achter de rug en hij heeft deze zomer wat gedaan. Hij zat toen ook nog met de ramadan. Dus ik mag aannemen dat die jongen ook fysiek stappen heeft gezet, maar ik vond hem een hele goede indruk maken bij Ajax. Als je het dan hebt over iemand die je kan verkopen voor heel veel geld, zou ik het met Forbs en Godts wel aandurven", doelt Kwakman op de interesse in Steven Bergwijn.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.