Wan-Bissaka is sleutelspeler in mogelijke komst Mazraoui

'Vertrek Mazraoui bij Bayern München hangt af van toekomst Man Utd-back'

22 juli om 21:44

Aaron-Wan Bissaka is de sleutelspeler in een mogelijke transfer van Bayern München-speler Noussair Mazraoui naar Manchester United. Als de Engelse back vertrekt uit Manchester, zou het Bayern van Vincent Kompany Mazraoui mogelijk zien vertrekken.

Voor bijna twaalf miljoen euro is Man Utd bereid om Wan-Bissaka te laten gaan. De ploeg van Erik ten Hag zou de Engelsman eerst de deur uit willen doen, zodat  geld vrijkomt om Mazraoui vast te leggen. Eerder lag de vraagprijs van United voor Wan-Bissaka nog hoger, maar door de interesse in Mazraoui wil Ten Hag zo snel mogelijk van de Engelsman af, aldus de Duitse tak van Sky Sport.

Ook West Ham United werd eerder genoemd als een geïnteresseerde club bij Mazraoui. Net als de ploeg uit Manchester heeft ook de ploeg uit Londen een vraagprijs van 20 tot 25 miljoen euro gehoord. Mocht West Ham er nou niet uitkomen met Mazraoui, dan schakelt de ploeg door naar een andere optie: Wan-Bissaka. Hij geldt bij West Ham als het alternatief van de Marokkaanse vleugelverdediger.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.