Onana in voorstelvideo bij Aston Villa: "Tielemans speelde grote rol"

Onana stelt zich voor bij Aston Villa: "Tielemans speelde grote rol"

22 juli om 21:12

Amadou Onana heeft zich via de officiële clubkanalen van Aston Villa voorgesteld aan de fans. "Er is hier een gezonde omgeving om door te groeien als speler en als mens", vertelt de Rode Duivel voor de camera.

Gevraagd naar de reden waarom Onana voor Villa koos zegt onze landgenoot dat het vorige seizoen van de club daarbij belangrijk was. "De club speelde heel aantrekkelijk voetbal het voorbije seizoen en gaat spelen in de Champions League", klinkt het.

De aanwezigheid van collega-Rode Duivel Youri Tielemans is misschien wel doorslaggevend geweest. "Youri speelde een grote rol in mijn komst naar hier", zegt Onana", hij heeft me veel goede dingen verteld over de club. Ik kijk ernaar uit om elke dag met hem te spelen en trainen."

Dat Unai Emery de manager is bij de club uit Birmingham legde ook flink wat gewicht in de schaal. "De manager is een van beste die er rondlopen en ik denk dat hij mijn spel naar een hoger niveau kan tillen", spreekt Onana bewonderd.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.