Verschaeren is klaar voor titel met RSC Anderlecht: "We gaan voor het hoogste"

26 juli om 17:00

RSC Anderlecht bleek het voorbije seizoen onverwacht toch een titelkandidaat en eindigde uiteindelijk derde in de stand. Het zag deze zomer ook enkele pionnen vertrekken, maar Yari Verschaeren is toch bijzonder ambitieus.

Voorlopig staat het aantal nieuwe aanwinsten nog op nul, al weet Verschaeren ook dat er nog nieuwelingen zullen arriveren. "Het plan van de club is om nog een paar extra jongens erbij te halen, al vind ik dat we ons als groep heel goed voorbereid hebben. We gaan het voorlopig doen met de spelers die er zijn", klinkt het bij Het Laatste Nieuws.

Aanwinsten of niet, de middenvelder is alvast bijzonder ambitieus en wil overtuigen met Anderlecht . Voor hem is de doelstelling dit seizoen dan ook klaarduidelijk. "We komen van ver en vorig jaar hebben we een mooie stap vooruit gezet, maar we gaan natuurlijk altijd voor het hoogste", besluit hij.

RSC Anderlecht kan daar komende zaterdag een eerste stap naartoe zetten. Dan begint het aan de competitie met een thuiswedstrijd tegen STVV.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.