Dries Mertens: ''Met Lukaku kan Napoli weer op winst mikken''

Mertens heeft vertrouwen: ''Met Lukaku kan Napoli weer winnen''

22 juli om 16:20
Laatste update: 22 juli om 16:30

Romelu Lukaku staat voor een overstap naar Napoli. Volgens Dries Mertens zou de Rode Duivel absoluut een aanwinst zijn voor de Italiaanse club.

Volgens Mertens kan Lukaku voor een wenselijke ommekeer zorgen bij Napoli. "Met hem kan je weer voor de winst gaan", vertelde Mertens aan Gazzetta.

De aanvaller van Galatasaray is ervan overtuigd dat Lukaku zijn weg weet te vinden bij Napoli. "Of hij mijn hulp heeft gevraagd om een huis te vinden? Nee, dat heeft hij niet nodig", zei Mertens.

Mertens geeft toe dat hij weleens terugdenkt aan het leven in Napels. "Ik mis veel aspecten van mijn oude leven. Waar het fout liep vorig seizoen voor Napoli? Misschien hebben ze de titel van het seizoen ervoor te hard gevierd?", aldus Mertens met een vleugje humor.

Mertens speelde in totaal maar liefst 397 wedstrijden bij Napoli. Daarin wist de aanvaller 148 keer te scoren en 90 assists te geven.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.