‘Union wil de jonge Chileense verdediger Iván Román vastleggen'

‘Union SG wil jonge Chileense verdediger gaan vastleggen’

21 juli om 22:25
Laatste update: 21 juli om 22:25

Supercup-winnaar Union Saint-Gilloise is geïnteresseerd in Iván Román, een 18-jarige verdediger uit Chili. De club zou zelfs al een bod hebben uitgebracht op de veelbelovende verdediger, die speelt bij Club Deportivo Palestino in de hoogste afdeling in Chili. Dat meldt de Chileense krant Sentimiento Popular.

Román is een vaste waarde bij zijn ploeg en heeft ondanks zijn jonge leeftijd al veel indruk kunnen maken in eigen land. Daarom zijn zowel topclub Colo Colo als Universidad de Chile geïnteresseerd om het lokale talent vast te leggen.

Volgens Chileense media is Union zeer gemotiveerd om de centrale verdediger vast te leggen. De club van coach Sébastien Pocognoli zou zelfs al een formeel bod van ongeveer twee miljoen dollar bij Palestino hebben neergelegd.

De club zou het bod in overweging hebben, maar vermoedelijk meer geld gaan vragen. De Chilenen veronderstellen namelijk dat Román na deelname aan het WK voor spelers onder 20 jaar meer waard zal worden.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.