Opvallend gerucht: 'KV Mechelen wil Bates vervangen met... Vanheusden'

21 juli om 14:16


KV Mechelen staat op het punt om afscheid te nemen van David Bates, die richting Standard zal verhuizen. De ploeg van Besnik Hasi zoekt naar een vervanger en denkt daarvoor aan... Zinho Vanheusden.

Dat meldt geruchtenmaker Sacha Tavolieri op X. Vanheusden speelde de voorbije jaren meerdere periodes voor Standard, maar kende ook heel wat last van blessureleed. Een nieuwe kans bij Inter zit er echter niet in, waardoor hij op zoek mag gaan naar een nieuwe club. Dat zou weleens KV Mechelen kunnen worden.

De Maneblussers willen het vertrek van Bates naar Standard opvangen met de ex-aanvoerder van Standard. Het sprak met de entourage van Vanheusden, die echter ook kan rekenen op interesse van verschillende clubs. Op het ook tot een deal komt, is dus nog afwachten.

De 24-jarige Vanheusden heeft bij Inter nog een contract tot medio 2026. Hij heeft een marktwaarde van vijf miljoen euro, maar zal voor een fractie daarvan al in huis gehaald kunnen worden.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.