'Union meldt zich bij Stade Reims met bod op Malinees Doumbia'

20 juli om 18:23

Union SG toonde zich al actief op de transfermarkt met de komst van meerdere aanwinsten. De Brusselse club is echter nog niet klaar en blijft speuren naar versterking. In die zoektocht is het uitgekomen bij Kamory Doumbia.

Bij Foot Mercato weet men dat Union verregaade interesse toont in Doumbia, een 21-jarige aanvallende middenvelder die uitkomt voor Stade Reims. Daar heeft hij nog een contract tot medio 2025 en mag hij vertrekken. Union is alvast vragende partij om hem aan te trekken.

Zo klinkt het dat Union bij Reims al een bod heeft uitgebracht om Doumbia in huis te halen. Reims staat Doumbia alvast niets in de weg en wil hem voor een correct bedrag laten gaan. De middenvelder werd afgelopen seizoen nog uitgeleend aan reeksgenoot Stade Brest, waar hij met zes doelpunten en vijf assists in 25 competitiewedstrijden ook indruk wist te maken.

Bij Union zal Doumbia de strijd moeten aangaan met onder meer nieuwe aanwinst Anouar Ait El Hadj, die deze zomer nog werd weggehaald bij KRC Genk.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.