Mignolet over zware periode bij Club Brugge

Mignolet over moeilijke periode bij Club Brugge: “Had eronderdoor kunnen gaan”

20 juli om 10:02

Simon Mignolet, de doelman van Club Brugge, werd in het afgelopen seizoen op een gegeven moment in vraag gesteld. Mignolet raakte geblesseerd en Nordin Jackers deed het heel aardig als stand-in. Mignolet blikt terug op deze periode als doelman bij Club Brugge.

Mignolet mocht in de zevende speelronde van de Champions’ Play-Offs tegen Royal Antwerp FC invallen bij Club Brugge. “Ietwat onverhoopt stond ik toen opnieuw in doel. Na één match heb ik getoond dat ik er stond. Op een manier waarover ik heel tevreden ben. Het is opnieuw een ervaring geweest waardoor ik sterker ben geworden”, citeert Het Laatste Nieuws Mignolet.

Mignolet geeft aan dat hij zich niet alleen bij Club Brugge, maar eerder ook bij STVV, Sunderland en Liverpool heeft moeten herpakken. “Momenten waarop het twee kanten uitkan en waarbij de munt of de dobbelsteen verkeerd kan vallen. Ik heb er altijd voor gezorgd dat die naar mij toekwam. Niet door te discussiëren of te roepen, maar door het gewoon op het veld te laten zien”, aldus Mignolet.

Mignolet sluit af door aan te geven dat hij hier heel trots op is. De doelman van Club Brugge weet dat het ook de andere kant op kon. “Want ook nu had ik eronderdoor kunnen gaan. Gelukkig is dat in mijn carrière nooit gebeurd”, besluit Mignolet.