Anderlecht-icoon Zetterberg: "Club Brugge is op dit moment de beste club van België"

19 juli om 18:38

Club Brugge kon afgelopen seizoen een titel vieren en zit nu aan negentien landstitels in ons land. Enkel RSC Anderlecht doet met 34 titels voorlopig beter, maar moet al even wachten op een nieuwe hoofdprijs. Dat ziet ook Pär Zetterberg.

Voor het icoon van RSC Anderlecht is het dan ook duidelijk: Club Brugge is momenteel de grootste ploeg van België. "Ik heb veel respect voor Club Brugge. Het is op dit moment de beste club van België, zowel op sportief als op financieel vlak", geeft hij aan in een gesprek met Het Nieuwsblad.

Met Gustaf Nilsson heeft Club Brugge nu ook een landgenoot van Zetterberg in huis gehaald. Een goede stap, oordeelt Zetterberg. "Ik weet dat hij zich bij Union uitstekend voelde, maar Club Brugge is nog een ander niveau hé. Club Brugge heeft een goede zaak gedaan", klinkt het.

Maar Zetterberg blijft wel supporteren voor Anderlecht en heeft nog één 'tip' voor Nilsson. "Niet vóór Anderlecht eindigen in het klassement", lacht hij. "Van mij mag hij gerust twee keer scoren tegen Anderlecht, zolang paars-wit dan maar met 3-2 wint", besluit hij.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.