Zetterberg gelooft in nieuwe Club Brugge-spits Nilsson: "Doet denken aan Jestrovic"

19 juli om 17:08

Gustaf Nilsson heeft zijn eerste oefenpartij met Club Brugge achter de rug en was tegen Norwich City meteen goed voor een doelpunt. Bij Blauw-Zwart zal hij voor die doelpunten moeten zorgen. Pär Zetterberg gelooft ook dat zijn landgenoot zal slagen bij de landskampioen.

Het icoon van RSC Anderlecht kent Nilsson bijzonder goed en gelooft ook enorm in de kwaliteiten van de boomlange spits. "Club Brugge heeft een speelstijl die bij hem past", klinkt het bij L'Avenir. "Het is een ploeg die het spel domineert en vaak in de zestien van de tegenstander staat", klinkt het.

Situaties die Nilsson enorm gegoten liggen, meent Zetterberg. "Hij is in de zestien meter de beste spits van België", klinkt het. "Hij doet me denken aan Nenad Jestrovic bij RSC Anderlecht, die ook enorm klinisch was in de zestien van de tegenstander", aldus Zetterberg.

De Zweed gelooft dan ook dat Club Brugge veel plezier zal beleven aan de voormalige spits van Union. "Als hij nog beter wordt met de rug naar doel, zal hij meer doelpunten maken dan vorig seizoen", besluit hij.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.