Here we go! 'RSC Anderlecht bereikt akkoord met AC Milan over Simic'

19 juli om 18:57


RSC Anderlecht is dan toch helemaal begonnen aan de transferperiode. Na de contractverlenging van Jan Vertonghen is nu ook Jan-Carlo Simic op komst.

De verdediger van AC Milan werd al even gelinkt aan paars-wit en is volgens Fabrizio Romano nu ook op weg naar Anderlecht. De transfergoeroe geeft aan dat de Brusselaars een akkoord hebben bereikt met AC Milan over de transfer van Simic.

Jesper Fredberg is erin geslaagd om Simic in huis te halen voor zo'n drie miljoen euro, met ook een doorverkooppercentage van twintig procent voor AC Milan. De jonge verdediger zal binnenkort zijn handtekening zetten onder een langdurig contract bij Anderlecht.

De in Duitsland geboren Simic werd opgeleid door VfB Stuttgart en trok in 2022 richting Milaan. Hij kwam voornamelijk uit voor de jeugdploegen, maar speelde ook zes wedstrijden in het eerste elftal van de Italiaanse topclub.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.