'Atletico Madrid wil Hancko, maar vraagprijs van Feyenoord schrikt af'

19 juli om 12:44

De onderhandelingen tussen Feyenoord en Atlético Madrid over David Hancko verlopen bijzonder stroef. De Spaanse topclub overweegt inmiddels om de 26-jarige Slowaak links te laten liggen, melden transferspecialisten Matteo Moretto en Fabrizio Romano.

Hancko staat zelf open voor een transfer naar Atlético, dat hij als de ideale volgende stap in zijn carrière ziet. Feyenoord verlangt echter 35 tot 40 miljoen euro voor de centrale verdediger. Atlético deed daarentegen een openingsbod van twintig miljoen euro en het tweede voorstel was slechts iets hoger. Volgens Romano zijn de Rotterdammers niet echt te spreken over die onderhandelingstactieken van Los Rojiblancos.

Ondertussen is er nog steeds sprake van een behoorlijk gat tussen beide clubs, terwijl Atlético niet van plan lijkt om aan de vraagprijs van Feyenoord te voldoen. De Madrilenen legden ook nog geen derde bod neer in De Kuip. Een deal is daarmee gecompliceerd en de La Liga-grootmacht overweegt ook andere opties, aldus Moretto, die werkzaam is voor Relevo. Hij vertelde al dat EK-winnaar Aymeric Laporte in beeld is.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!