Napoli-assistent Stellini beschrijft profiel Romelu Lukaku tijdens persconferentie

Stellini houdt zich niet langer in over Lukaku: ''Aanvaller met sterke fysiek''

19 juli om 07:50
Laatste update: 19 juli om 07:53

Romelu Lukaku komt steeds dichter bij een overstap van Chelsea naar Napoli. Het is echter wachten op een vertrek van Victor Osimhen naar PSG. Daarnaast beschrijft de assistent-coach van Napoli, Christian Stellini, het profiel van Lukaku. Dat meldt Calcio Mercato.

Napoli zal tussen de 25 en 30 miljoen euro moeten betalen voor Lukaku. De Rode Duivel zou met een contract van drie jaar ongeveer zeven miljoen euro per jaar kunnen opstrijken bij de Italiaanse club en de best betaalde speler worden als Osimhen (ex-Charleroi) vertrekt.

Cristian Stellini, de assistent-trainer van Napoli-coach Antonio Conte, vertelde over Lukaku zonder zijn naam te noemen. ''Voor de opvolging van Osimhen zou ik kiezen voor een aanvaller met een sterke fysieke bouw, net zoals Victor. En iemand die meerdere wapens heeft, zoals het kunnen maken van doelpunten en het beter maken en ondersteunen van teamgenoten in de aanval'', aldus Stellini volgens Calcio Mercato.

Lukaku speelde afgelopen seizoen bij AS Roma op huurbasis. In 47 wedstrijden wist Lukaku 21 keer het doel te treffen.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.