'Man United persoonlijk akkoord met Ugarte'

'Man United blijft gaan en bereikt ook persoonlijk akkoord met Ugarte'

18 juli om 23:42
Laatste update: 18 juli om 23:45

Manchester United heeft een persoonlijk akkoord bereikt met Manuel Ugarte. De middenvelder moet overkomen van Paris Saint-Germain. Meerdere clubs zitten op het vinkentouw.

De doorgaans goed ingevoerde Fabrizio Romano meldt dat het Manchester United van Erik ten Hag druk bezig is met de komst van Ugarte. De middenvelder heeft een persoonlijk akkoord bereikt met The Mancunians en is vastberaden de overstap naar de Premier League-gigant te maken.

Manchester United is in gesprek met Paris Saint-Germain om tot een akkoord te komen. De 23-jarige Uruguayaan, die op de Copa América nog zes duels speelde voor zijn land, heeft nog een contract tot medio 2028 bij de Parijzenaren. Zijn marktwaarde wordt geschat op 45 miljoen euro.

Romano meldt dat er meerdere clubs op het vinkentouw zitten voor de Uruguayaan. Na Joshua Zirkzee en Leny Yoro moet Ugarte de derde zomeraanwinst worden voor United. Ten Hag en co. azen ook nog steeds op Matthijs de Ligt en Jarrad Branthwaite.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.