Transfer 'Johan Bakayoko niet van PSV naar Al Hilal'

'Bakayoko heeft geen zin in de zandbak en stuurt ploeg uit Saudi-Arabië wandelen'

18 juli om 21:43

Johan Bakayoko vertrekt niet naar Saudi-Arabië. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. De Rode Duivel van PSV zou begeerd worden door Al Hilal.

Al Hilal aast op de diensten van Bakayoko en pusht bij zowel het management van de speler als bij PSV. Dat meldt de doorgaans goed ingevoerde clubwatcher Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad op X. De aanvaller zit echter niet te wachten op een transfer naar het Midden-Oosten. Daar komt de rest van de transferperiode ook geen verandering in.

In gesprek met Voetbal International liet Bakayoko al blijken dat hij PSV niet zomaar zal verlaten. De aanvaller is ervan overtuigd dat hij klaar is voor een stap naar een topclub, maar hij is kieskeurig. De Belgisch international wil naar een club die ver kan komen in de Champions League en elk seizoen om de titel speelt.

In het verleden werd Bakayoko gelinkt aan een transfer naar Brentford en Burnley, terwijl ook Paris Saint-Germain voor hem in de markt was. Deze transferperiode werd zijn naam gekoppeld aan Liverpool. Echt dicht bij een transfer kwam de aanvaller nog niet. Bakayoko heeft nog een contract tot medio 2026 bij PSV.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.