'Geen Delaney voor RSC Anderlecht, Brusselaars zien af van terugkeer Deen'

18 juli om 18:14
Laatste update: 18 juli om 18:18

Het waren lange onderhandelingen over Thomas Delaney, maar een akkoord werd niet gevonden. Dat zal er deze zomer ook niet komen.

Dat geeft men mee bij Het Nieuwsblad. Aanvankelijk deed paars-wit er nog alles aan om Delaney langer aan boord te kunnen houden en werden er hevige onderhandelingen gevoerd met Sevilla. Die club wilde Delaney ook laten vertrekken, maar de salariseisen van de Deense middenvelder bleken iets te gortig.

Anderlecht heeft uiteindelijk dan ook besloten om af te zien van de komst van Delaney. Onder meer door de contractverlenging van Majeed Ashimeru, die komend seizoen meer speelminuten zal moeten krijgen in het team van Brian Riemer.

Toch wil men bij Anderlecht nog steeds op zoek naar een extra middenvelder. Dat zal dan wel een offensiever type zijn. Onder meer Abdelhak Kadri van KV Kortrijk en Dennis Praet werden al genoemd. Die laatste verkiest voorlopig echter een nieuw avontuur in Italië.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.