'Juventus gaat Rabiot alsnog voor niets kwijtraken'

OFFICIEEL: Juventus neemt afscheid van Franse international Rabiot

18 juli om 18:30

Adrien Rabiot heeft afscheid genomen van Juventus. Vorig jaar wandelde de Fransman al bijna gratis de deur uit bij De Oude Dame. Dat gebeurt een jaar later dan toch.

Na een heuse soap verlengde Rabiot zijn aflopende contract een jaar geleden ternauwernood bij Juventus. De middenvelder tekende één jaar bij, waardoor zijn nieuwe verbintenis op 1 juli afliep. Dat is deze keer niet gelukt. De club uit Turijn heeft de international wel een aanbieding gedaan, maar daar gaat Rabiot niet op in en hij heeft besloten om afscheid te nemen van de Italiaanse topclub.

Daardoor kan de 29-jarige middenvelder op zoek naar een nieuwe club. Het kamp-Rabiot zou al met verschillende geïnteresseerde partijen in gesprek zijn over een transfervrije overgang. Recent werd Liverpool nog genoemd als mogelijke bestemming, terwijl Manchester United eerder dicht bij de komst van Rabiot was.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.