Gerucht: 'Zeqiri denkt aan vertrek bij KRC Genk, Spaanse club voert gesprekken'

20 juli om 19:45

KRC Genk haalde deze zomer al flink wat aanwinsten en trok met Hyeon-Gyu Oh ook al een nieuwe aanvaller aan. De komst van de Zuid-Koreaan kan ook het vertrek van een aanvallende pion betekenen. Zo wordt Andi Zeqiri gelinkt aan een vertrek.

De Zwitserse spits was in de voorbije oefenwedstrijden van Genk niet van de partij en zou naar verluidt last hebben van een schouderblessure. Al gaat het mogelijk toch om transferitis, zo meldt geruchtenmaker Sacha Tavolieri dat de spits deze zomer weleens kan vertrekken.

Zeqiri wordt namelijk gelinkt aan Valencia, dat verregaande interesse toont in de spits en al gesprekken voerde met zijn entourage. Hij heeft ook zin in een overstap naar Spanje, al werd er nog geen akkoord bereikt met Genk.

Bij Genk lijkt er voor Zeqiri geen toekomst meer te zijn, al zullen de Limburgers hem ook niet zomaar laten gaan. De club betaalde zelf namelijk drie miljoen euro voor de spits en zal ongetwijfeld een groot deel van dat bedrag opnieuw willen recupereren.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.