'Beerschot denkt aan oude bekende en onderhandelt met Sheffield United over Coulibaly'

20 juli om 18:04

Na de promotie naar de Jupiler Pro League wil Beerschot zich nog verder versterken. Het denkt aan nieuwe namen, maar ook oude bekende. Zo kan Ismaïla Coulibaly mogelijk terugkeren.

Bij Gazet van Antwerpen weet men namelijk dat twee jaar na zijn vertrek bij Beerschot een terugkeer lonkt voor Coulibaly, die momenteel uitkomt voor Sheffield United. Daar komt hij echter amper tot nooit aan spelen toe en zoekt hij naar een oplossing.

Beerschot hoopt die oplossing te kunnen bieden. De Kielse Ratten onderhandelen momenteel met de Engelse club over een terugkeer van Coulibaly, die op uitleenbasis of definitief in huis gehaald zal worden. De Malinees wil naar verluidt graag ook heel graag terugkeren na een moeilijke periode in Engeland.

Coulibaly speelde 44 keer voor Beerschot, waarin hij goed was voor vijf doelpunten en twee assists. Bij Sheffield United kwam hij slechts zeven keer in actie.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.