OFFICIEEL: Lierse SK trekt jonge linkerflank Mpanzu aan

20 juli om 17:47

Lierse SK haalde deze zomer al zeven nieuwe aanwinsten in huis en wil komend seizoen duidelijk een pak sterker voor de dag komen. Met Beni Mpanzu komt daar nu nog een achtste aanwinst bij.

De club kondigde op de officiële kanalen namelijk de komst van de twintigjarige linksachter definitief aan. Mpanzu was de voorbije weken op proef bij Lierse en was in de voorbereiding één van de uitblinkers met drie doelpunten. Het was genoeg om de technische staf van Lierse te overtuigen hem een definitief contract van één seizoen aan te bieden.

Mpanzu komt over van Diegem Sport, waar hij een goed seizoen achter de rug had. Nu mag hij zich tonen op profniveau. Daarvoor was hij actief bij Diegem Sport en de jeugd van Oud-Heverlee Leuven.

Bij Lierse zal Mpanzu de concurrentie moeten aangaan met Brent Laes, die deze zomer eveneens werd aangetrokken en overkwam van KV Oostende.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.