Gerucht: 'Trabzonspor is wachten om Yaremchuk beu en kijkt naar ex-spits uit de JPL'

20 juli om 19:30

Bij Club Brugge heeft men deze zomer al flink wat werk verricht op de transfermarkt en verschillende aanwinsten in huis gehaald. Het moet echter ook zoeken naar een oplossing voor verschillende overbodige pionnen. Eentje daarvan is Roman Yaremchuk, die nog geen keuze heeft gemaakt.

Eerder raakte namelijk al bekend dat het Turkse Trabzonspor de aanvaller van Club Brugge er dolgraag blij wil. De Oekraïner staat echter niet te springen om naar Turkije te verhuizen en verkiest een transfer naar onder meer Italië, waar Bologna interesse toont. Een akkoord is er echter nog niet.

Bij Trabzonspor lijkt men het wachten op Yaremchuk beu geworden te zijn en heeft men zich volgens geruchtenmaker Sacha Tavolieri op andere targets gericht. De club denkt onder meer aan Paul Onuachu (ex-KRC Genk), die afgelopen seizoen al op huurbasis uitkwam voor Trabzonspor.

De Nigeriaanse spits ligt momenteel onder contract bij Southampton, waar hij ook mag vertrekken. De Engelse club wil echter boter bij de vis en dreigt mogelijk te duur uit te vallen voor Trabzonspor.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.