'Anderlecht richt nu pijlen op Simic’

Anderlecht trekt zich terug uit strijd om Chiquete: ‘Richt nu pijlen op Simic’

18 juli om 12:42

RSC Anderlecht heeft haar pogingen om Jesús Orozco Chiquete naar België te halen opgegeven. Dat schreef Horizontes 365 eerder al op woensdag. Ondanks minstens twee formele aanbiedingen voor de verdediger van Chivas, bleef de Mexicaanse club vasthouden aan hun vraagprijs van zes miljoen dollar. Nu richt Anderlecht haar pijlen volop op Simic.

RSC Anderlecht ontving uiteindelijk enkel afwijzingen en besloot niet langer aan te dringen. In plaats daarvan richten ze hun aandacht nu op andere opties, waaronder de speler Jan-Carlo Simic. Dat schrijft ook Het Nieuwsblad op donderdag.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

De beslissing van Chivas om niet in te gaan op de biedingen van Anderlecht kwam niet als een verrassing. De Mexicaanse club heeft duidelijk gemaakt dat ze Chiquete alleen willen laten gaan voor de volledige zes miljoen dollar. 

Hoewel Chiquete zelf de voorkeur zou geven aan een overstap naar Anderlecht, heeft de Belgische club nog geen stappen ondernomen om zijn clausule van 5,5 miljoen euro voor een transfer naar Europa te activeren.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.