Lukaku wacht op transfer Napoli: ‘Eerst Osimhen’

Lukaku wacht op transfer Napoli: ‘PSG moet eerst Osimhen halen bij Napoli’

18 juli om 12:26
Laatste update: 18 juli om 12:26

Romelu Lukaku blijft geduldig wachten op een mogelijke transfer naar Napoli. Dat schrijft Het Laatste Nieuws op donderdag. De Rode Duivel, die graag opnieuw onder leiding van Antonio Conte wil werken, ziet een hereniging als een ideale stap in zijn carrière. 

Het grootste obstakel voor deze overstap blijft echter de situatie rond Victor Osimhen, de huidige spits van Napoli. Osimhen, met een opstapclausule van ruim 120 miljoen euro in zijn contract, moet eerst verkocht worden voordat Napoli de financiële ruimte heeft om Lukaku binnen te halen. 

Hoewel Osimhen (ex-Charleroi) op tafel ligt bij Paris Saint-Germain, wil de Franse club eerst een van hun huidige aanvallers, Randal Kolo Muani of Gonçalo Ramos, verkopen voordat ze een bod op Osimhen doen. Dit zorgt voor een domino-effect waarbij Lukaku's mogelijke transfer afhankelijk blijft van deze ontwikkelingen.

Napoli is echter al voorbereid op de komst van Lukaku en heeft hem een driejarig contract aangeboden. Over de persoonlijke voorwaarden moeten nog enkele details worden uitgewerkt, vooral omdat Napoli-voorzitter De Laurentiis bekendstaat om zijn strikte beheer van portretrechten van spelers. 

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.