Alexandersson toont zich tevreden bij KV Kortrijk: "Meer ups dan downs"

18 juli om 10:16

Freyr Alexandersson maakt zich op voor het nieuwe seizoen bij KV Kortrijk. Alexandersson is alvast tevreden over de voorbereiding van de Kerels, die hopen op een rustig seizoen.

"Ik moet zeggen dat het eigenlijk vrij goed gaat momenteel", vertelt Alexandersson bij Het Nieuwsblad. “We hebben stevig kunnen trainen, maar de blessures blijven beperkt. De volledige kern werkt hard en werkt vooral samen. De neuzen staan eindelijk in dezelfde richting en de vibe is positief. In de voorbereiding zie ik voorlopig meer ups dan downs. Natuurlijk zijn er ook nog werkpunten, maar over het algemeen kan ik vrij positief zijn.”

Alexandersson is ook tevreden met de zomermercato. "De sportieve cel heeft tot dusver prima werk geleverd. De kern is op veel vlakken versterkt en dat was ook echt nodig nadat we heel wat basispionnen verloren. We hadden nieuwe kwaliteit nodig voor de kern, dat was het allerbelangrijkste. Maar daarnaast zochten we ook jongens met persoonlijkheid en leiderschap."

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.