Trailerfilmpje EA Sports FC 25 gelanceerd, Bellingham en Courtois te zien

Trailerfilmpje EA Sports FC 25 gelanceerd, Bellingham en Courtois te zien

17 juli om 20:18
Laatste update: 17 juli om 20:18

Game-ontwikkelaar Electronic Arts heeft woensdagavond met een gelikte trailer de nieuwe game EA Sports FC 25 aan het publiek voorgesteld. In de trailer zien we Jude Bellingham in actie in het shirt van Real Madrid en het Engelse nationale team.

Ook Thibaut Courtois is even te zien in de promotievideo, duidelijk balend nadat hij een goal heeft geslikt tegen het Manchester City van Kevin De Bruyne. Van de kapitein van de Rode Duivels is echter geen spoor te ontwaren. Onder andere Phil Foden, Erling Haaland, Fede Valverde en Zinedine Zidane komen wel langs in het filmpje.

Fans van de populaire voetbalvideogame kijken smachtend uit naar de opvolger van EA Sports FC 24, maar moeten nog tot 27 september wachten tot het spel uitkomt. Alvast bestellen kan wel, degenen die dat doen kunnen het spel al zeven dagen eerder, dus op 20 september, gaan spelen.

EA Sports FC 25 zou meerdere nieuwe speelopties krijgen, waaronder een vijf-tegen-vijf modus in het Football Ultimate Team-gedeelte van het spel. Daarnaast toont de trailer beelden van het nieuwe FC IQ-systeem, dat ervoor moet zorgen dat je meer strategische controle hebt over je ploeg.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.