Kasper Dolberg en Anders Dreyer melden zich weer bij RSC Anderlecht

Dolberg en Dreyer sluiten weer aan bij RSC Anderlecht na EK met Denemarken

17 juli om 14:25

Terwijl RSC Anderlecht vol in de voorbereiding zit, wordt de selectie steeds completer. Deze week voegden Kasper Dolberg en Anders Dreyer zich weer bij de selectie. Dat liet RSC Anderlecht zien via de officiële kanalen.

Beide Denen zaten in de selectie van hun nationale elftal op het EK in Duitsland, dat in de achtste finale ten onder ging tegen het thuisland. Na de vakantie kregen de aanvallers tijd en ruimte om te herstellen van het vorige Jupiler Pro League-seizoen en het direct daarop volgende Europese Kampioenschap.

In de video van Anderlecht is te zien hoe beide Denen met een trolley en een frisse lach op hun gezicht binnenkomen in de kleedkamer van paars-wit. Het tweetal start nu ook de voorbereidingen op het komende seizoen dat eind juli van start gaat.

Anderlecht trapt het Jupiler Pro League-seizoen af tegen STVV in eigen huis. Die match wordt zaterdag 27 juli om 20:45 uur gespeeld.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.