Fink (KRC Genk): "Ben heel tevreden met wat ik vandaag gezien heb"

16 juli om 09:29

KRC Genk heeft haar oefenstage afgesloten met een 3-1 nederlaag tegen Feyenoord. Thorsten Fink blikt toch tevreden terug op de stage en is klaar voor het nieuwe seizoen.

"Ik ben heel blij met wat ik vandaag gezien heb", vertelde hij aan Het Belang Van Limburg. "Feyenoord is een absolute topploeg, dus dit was een goede test voor ons. In de eerste helft hebben we getoond dat we onze voet naast die van hen kunnen zetten en scoorden we een fantastisch doelpunt. In de tweede helft hadden we het veel moeilijker, maar dat is logisch als je ziet hoeveel jongeren er op het veld stonden."

Fink is alvast tevreden met de stage. "We hebben inderdaad een heel goede stage achter de rug. We zijn op de goede weg, ik ben heel blij met waar we momenteel staan. Waar de focus de komende twee weken op zal liggen? We gaan de intensiteit opdrijven en zullen onze tactische richtlijnen er verder inslijpen. Wees maar zeker: we zullen klaar zijn voor de eerste wedstrijd tegen Standard."

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.