Conclusie Vandenbempt over EK 2024 in Duitsland

Conclusie Vandenbempt over EK in Duitsland: “Maar één duidelijke onvoldoende”

15 juli om 20:32

Peter Vandenbempt geeft zijn conclusie over het EK 2024 in Duitsland. De analist doet dit door gastheer Duitsland onder de loep te nemen. Vandenbempt noemt de organisatie van de wedstrijden erg goed.

Vandenbempt is zeer te spreken over de Duitse organisatie tijdens het EK. “Na twee trieste edities met Covid en in het artificiële Qatar, was er weer voetbalbeleving. Er was verbroedering tussen supporters van verschillende landen”, deelt Vandenbempt via Sporza.

Vandenbempt vertelt vervolgens over de kwaliteit over het toernooi in Duitsland. “Kwalitatief was het een middelmatig toernooi. De start was geweldig, maar dan nam het niveau wat af”, aldus Vandenbempt.

Vandenbempt sluit af door toch ook een onvoldoende te geven aan het toernooi in Duitsland. “Er is maar één duidelijke onvoldoende: de treinen in Duitsland zijn een catastrofe. Je weet nooit zeker of ze vertrekken en nog minder wanneer ze aankomen”, besluit Vandenbempt.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.