Belaïd over avontuur bij STVV in de Jupiler Pro League

Belaïd over avontuur bij STVV: “Club die heel wat grote spelers voortbracht”

15 juli om 19:08

Zineddine Belaïd is de gloednieuwe aanwinst van STVV. De 25-jarige centrale verdediger is zeer te spreken over zijn komst bij de Kanaries. Belaïd komt over van het Algerijnse USM Algier en geeft aan dat hij wel wat gewend is voor de start van de Jupiler Pro League.

Belaïd is enthousiast om te beginnen bij STVV. “Ik kijk ernaar uit om het STVV-shirt te dragen. Dit seizoen had ik de duidelijke ambitie om de stap naar Europa te zetten, om mezelf persoonlijk verder te ontwikkelen”, deelt Belaïd via de officiële kanalen van STVV.

Belaïd geeft aan dat STVV volgens hem de juiste plek is om zijn loopbaan voort te zetten. “Sint-Truiden is een club die de jongste jaren al heel wat grote spelers voortbracht. Daarom is dit de juiste stap in mijn carrière. Ik kijk ernaar uit om samen met mijn nieuwe ploegmaats een sterk seizoen te draaien en onze supporters trots te maken”, aldus Belaïd.

Belaïd sluit af door aan te geven dat hij gewend is om op het scherpst van de snede te spelen. “. In Algerije ben ik alvast gewend om voor een vurig publiek te spelen, dus op dat gebied zal ik snel aangepast zijn”, besluit de centrale verdediger van STVV.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.