Royal Antwerp speelt tijdens oefenstage gelijk tegen Deense Brøndby IF

Oefenstage Antwerp: The Great Old speelt gelijk tegen Deense Brøndby IF

13 juli om 19:45
Laatste update: 13 juli om 19:45

Royal Antwerp FC heeft zaterdag het trainingskamp in het Oostenrijkse Waidring afgesloten met een doelpuntloos gelijkspel tegen de Deense vice-kampioen Brøndby IF. De nieuwe aanwinsten kwamen in actie bij The Great Old.

Nieuwelingen Tjaronn Chery, Denis Odoi en Ayrton Costa mochten allen aan de aftrap verschijnen. Tot doelpunten kwam de ploeg van coach Jonas De Roeck in het schilderachtige Oostenrijkse decor echter niet.

Donderdag won Antwerp nog wel een oefenpot tegen SVG Reichenau, dat speelt in de Oostenrijkse Regionalliga. Toen stuurde de nieuwe trainer evenwel zijn voorlopige B-keuze het veld in.

Op zaterdag 20 juli om 18u30 speelt Antwerp als sluitstuk van de voorbereiding de tradionele Galamatch, die ditmaal tegen het Italiaanse Parma gespeeld zal worden. Een week later begint de ploeg aan het nieuwe Jupiler Pro League-seizoen met een match in en tegen Sporting Charleroi.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.