Garcia ziet nog heel wat werk op de transfermarkt voor Oud-Heverlee Leuven

15 juli om 22:16

Oud-Heverlee Leuven heeft zich met de komst van Birger Verstraete al op één plek weten versterken, maar daar zal het niet bij gaan blijven. Althans, toch niet als het van trainer Oscar Garcia afhangt.

Voor de Spaanse trainer is het duidelijk dat de basisploeg van OHL op dit moment lang nog niet klaar is om een goed seizoen te beleven. Hij wil er dan ook nog heel wat versterkingen bij en heeft een duidelijke boodschap voor het bestuur van de Leuvense club.

"Het is moeilijk om een exact aantal te geven van de versterkingen die ik erbij wil. Maar het gaat toch over een minimum van 4 à 5 (basis)spelers. Het grootste target is sowieso de spitspositie", geeft Garcia aan bij Het Laatste Nieuws.

Hij wil met OHL komend seizoen alvast een pak beter gaan doen, maar wil voorlopig nog niet uitspreken wat de ambities zijn. "Met Verstraete hebben we nog maar één versterking. Het is dan ook moeilijk om over ambities te spreken. Ik denk dat de eerste doelstelling moet zijn om zo snel mogelijk gered te zijn", besluit hij.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.