Leko is nog niet klaar met Standard en wil versterking zien in spelerskern

15 juli om 23:16

Standard heeft een rumoerige zomer achter de rug en zag enkele spelers vertrekken, maar haalde ook al enkele nieuwe pionnen. Toch is Ivan Leko nog niet helemaal tevreden met de huidige spelerskern.

Voor de Kroatische trainer is het duidelijk dat Standard nog op enkele posities versterking mist. In een gesprek met La Dernière Heure geeft hij ook meteen aan waar hij extra kwaliteit wil zien. "We hebben een aanvaller nodig, een nummer 10, vleugelspelers en een speler die de wedstrijd kan veranderen", klinkt het.

Met Grejohn Kyei, Bosko Sutalo, Boli Bolingoli en Marko Bulat haalde het wel al enkele aanwinsten in huis. Het zag echter ook Cihan Canak, Denis Dragus, Noah Ohio, Wilfried Kanga, Kelvin Yeboah, Merveille Bokadi, Kostantinos Laifis, Gilles Dewaele en Steven Alzate al vertrekken en kan onder meer William Balikwisha en Arnaud Bodart nog andere oorden zien opzoeken.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.