Fink geniet van nieuwe uitdaging: "KRC Genk is grote club met klasse"

12 juli om 15:29

Thorsten Fink moet KRC Genk dit seizoen weer naar succes leiden. Fink is bijzonder blij met de nieuwe uitdaging, geeft hij aan op de officiële kanalen.

"Ik heb het al meermaals gezegd en ik blijf erbij: Genk is een grote club met klasse", aldus Fink. "Ik ben heel trots om hier te zijn. Ze hebben alles in huis om op langere termijn succesvol te zijn. Ze hebben een goed stadion, goede supporters, een prachtige academie, goede talentvolle spelers. Dat is de basis van een goed huis en dat hebben we. Ook de kernwaarden van deze club zijn er. Iedereen zorgt ervoor dat ik krijg wat ik wil."

Fink is ook gehaald om met de jeugd te werken. "Met ze trainen en goede communicatie hebben met Thomas Buffel is heel belangrijk. We hebben heel veel jonge spelers en we hebben ook héél jonge spelers. We moeten de balans vinden. Ze wilden weten hoe ik hier ook de jongeren zou kunnen integreren en hoe ik over jeugd denk. Daarom zijn we ook tot een vergelijk gekomen en ben ik nu een Genkie."

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.