Genks duo maakt indruk op trainer Fink: "Ze hebben er de kwaliteiten voor"

12 juli om 23:21

KRC Genk tankte afgelopen woensdag vertrouwen door de oefenpartij tegen PAOK met 3-1 te winnen. De Limburgers kenden enkele uitblinkers, waaronder ook Alieu Fadera en Christopher Bonsu Baah op de flanken.

Het duo kende een moeilijk eerste seizoen bij Genk, maar krijgt onder Thorsten Fink nu een kans om zich te herpakken. Tegen PAOK fungeerde Fadera nog als linkerwingback en wist hij met twee assists te imponeren.

Ook Bonsu Baah kreeg na een wissel minuten op die positie en maakte indruk met enkele technische hoogstandjes. Het leverde hen achteraf veel lof op van trainer Fink. "Zowel Fadera als Bonsu hebben getoond dat dit een positie is die ze aankunnen. Met hun power en snelheid hebben ze er de nodige kwaliteiten voor", gaf hij aan bij Het Nieuwsblad. "Ik denk dat deze zege goed was voor het vertrouwen van iedereen."

Voor Genk staan nu nog drie oefenwedstrijden op het programma. Het neemt het eerst op tege Feyenoord en speelt daarop nog tegen GA Eagles en Lille OSC. Op 28 juli begint het aan de competitie met een thuiswedstrijd tegen Standard.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.