Mechelen-directeur Matthys over Mukau: "De succesverhalen waar we het voor doen"

Mechelen-directeur over Mukau: "De succesverhalen waar we het voor doen"

11 juli om 20:24

Donderdag maakte KV Mechelen bekend dat Ngal’ayel Mukau de club verlaat en zijn carrière vervolgt bij Lille. Sportief Directeur Tim Matthys is trots op wat de speler heeft bereikt, zo laat hij weten op de website van Malinwa.

"Ik ben zeer fier op het parcours dat we samen met Ngal’ayel gereden hebben en ben vooral ook trots op hem, want hij heeft dit afgedwongen", zo vertelt Matthys over de speler die in 2019 overkwam van Zulte Waregem.

 "Ik ben geweldig blij voor Malinwa dat hij voor de volle 100% voor ons project koos", gaat Matthys verder, "en voor hem omdat hij zijn keuze vandaag beloond ziet met deze mooie transfer."

"Deze transfer past ook volledig in ons businessmodel", wil de Sportief Directeur nog kwijt. "We willen investeren in de juiste jonge profielen, zij moeten kansen krijgen bij Geel-Rood. Daarna is het aan hen. Natuurlijk doet het ook een beetje pijn om zulke jongens af te moeten geven, maar dat is ook ons lot. Deze manier van werken zullen ikzelf en mijn team bewaken, dit zijn de succesverhalen waar we het voor doen."

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.