Enzo Le Fée trekt naar AS Roma van Stade Rennes

OFFICIEEL: Stade Rennes casht opnieuw: AS Roma betaalt flinke som voor Le Fée

11 juli om 09:06
Laatste update: 11 juli om 09:13

Stade Rennes staat er stilaan om bekend. Zowat elk seizoen ziet de Franse club enkele spelers naar een topclub vertrekken. Nu is het de beurt aan middenvelder Enzo Le Fée. De 24-jarige Fransman verlaat de Ligue 1 voor een avontuur bij AS Roma

De Italiaanse club stelde Le Fée woensdag voor aan z'n fans. De voormalige Franse jeugdinternational komt over voor zo'n 23 miljoen euro. In totaal speelde hij 35 wedstrijden voor de club van Arthur Théate, waarin hij 5 assists kon afleveren. Daarvoor was hij 142 wedstrijden actief bij FC Lorient, waarin hij 8 keer scoorde en 15 assists gaf. 

Rennes ziet zo weer een speler een stap hogerop zetten. In het verleden passeerden er al heel wat -ondertussen- bekende namen. Ismaïla Sarr, Ramy Bensebaini, Raphinha, Edouard Mendy, Eduardo Camavinga, Nayef Aguerd en uiteraard Jérémy Doku zijn daarvan slechts enkele voorbeelden. 

Le Fée tekende bij AS Roma een contract voor maar liefst 5 jaar. Hij kiest er voor het rugnummer 28.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.