KAA Gent neemt revanche en wint tweede oefenpot wel van AEK Athene

10 juli om 18:13

Nadat KAA Gent op woensdag de eerste oefenpartij tegen AEK Athene nog verloor, heeft het in de tweede oefenwedstrijd wel revanche kunnen nemen. De Buffalo's haalden het met 1-0.

Bij Gent kregen tien nieuwe pionnen een kans om zich te tonen in het tweede duel, dat bijzonder pittig was met flink wat potige duels. Waar AEK Athene in de eerste wedstrijd nog op voorsprong kwam, was het nu Gent dat eerst kon vieren. Na goed druk zetten van Abdullahi op de doelman kon de Japanner Yokota profiteren en er 1-0 van maken.

AEK Athene had daar weinig tegen in te brengen en kon in de eerste helft doelman Schmidt amper bereiken. Ook in de tweede helft bleef Gent de meest dominante ploeg en kwam het via Gandelman zelfs bijna tot op 2-0. Scoren deed hij echter niet en de 1-0 bleef op het scorebord staan.

Opstelling: Schmidt (GK), Samoise, Mitrovic, Kandouss, Nurio, Kums (C), Gandelman, Hjulsager, Surdez, Yokota, Abdullahi (bank: De Vlieger)

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.