OFFICIEEL: Oud-Heverlee Leuven haalt Verstraete terug naar België

10 juli om 17:53
Laatste update: 10 juli om 17:54

Birger Verstraete heeft besloten om terug te keren naar ons land. De middenvelder verlaat Griekenland en gaat aan de slag bij OH Leuven.

Dat kondigt de Levense club aan via de officiële kanalen. Verstraete komt over van het Griekse ARIS Saloniki en heeft zijn handtekening gezet onder een driejarig contract bij de club.

"Ik ben heel blij om hier te zijn", reageerde Verstraete. "OH Leuven is een mooie club en ik kijk er echt naar uit om van start te gaan en mijn ploeggenoten te leren kennen. Daarom is het ideaal dat ik nog een groot deel van de stage kan afwerken. Mijn ambities? Ik hoop de club met mijn leiderschap en ervaring te kunnen helpen om zeker beter te doen dan vorig jaar", klinkt het.

De intussen dertigjarige middenvelder heeft al flink wat JPL-clubs op zijn CV staan. Hij werd opgeleid door Club Brugge en kwam daarna nog uit voor KV Kortrijk, KAA Gent, Royal Antwerp FC en KV Mechelen. In Griekenland speelde hij 29 partijen voor Aris Saloniki.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.