STVV krijgt stevige pandoering: "Ik hou hier geen slecht gevoel aan over"

10 juli om 09:16
Laatste update: 10 juli om 09:22

STVV heeft met 4-0 verloren van Ajax in een oefenpartij. Trainer Christian Lattanzio laat het niet aan zijn hart komen, want zijn team zit nog in een leerproces.

In de eerste helft hield STVV nog gelijke tred met Ajax. "Ik verlies liever op deze manier dan dat we een hele wedstrijd worden weggedrukt", aldus Lattanzio bij Het Belang Van Limburg. "Ik ben trots op hoe mijn spelers zich getoond hebben tegen dit Ajax. Het resultaat spreekt dat misschien tegen, maar we hebben zelf ook vijf tot zes goede kansen gecreëerd."

De zware trainingen wogen duidelijk op de ploeg. "Bepaalde spelers hadden inderdaad wat last van vermoeidheid. Anderen hebben nog wat meer tijd nodig om zich aan te passen aan onze nieuwe manier van spelen. Dat zijn allemaal dingen waar we nog aan kunnen werken. Ik hou dus zeker geen slecht gevoel over aan deze wedstrijd. Dit is niet het moment dat we ons iets moeten aantrekken van een minder resultaat."

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.