Joos verwacht geweldige strijd tussen Nederland en Engeland

“Klinkt raar, maar verwacht geweldige match tussen Nederland en Engeland”

9 juli om 17:02
Laatste update: 9 juli om 18:29

Filip Joos blikt vooruit op de halve finale tussen Nederland en Engeland op het EK 2024. De analist verwacht een geweldige match tussen Nederland en Engeland, ondanks dat Engeland zich nog helemaal niet wist te tonen op het EK.

Joos deelt zijn verwachting van de halve finale tussen Nederland en Engeland. “Ik verwacht een geweldige match. Dat kan raar klinken, want Engeland heeft er nog geen enkele gespeeld. Ik geniet wel van de wedstrijden van Oranje, zelfs die tegen Frankrijk had een zalige eerste helft. Ze doen het echt niet zo slecht”, deelt Joos via Sporza.

Joos geeft aan dat Engeland een probleem heeft, maar dat Nederland zich bij vlagen wel weet te tonen. “Engeland heeft een enorm probleem met tempo maken. Nederland kan dat bij vlagen wel. Ik vind dat zij er wel uithalen wat er inzit, weliswaar met kunst-en-vliegwerk. De halve finale bereiken is knap, ze zijn niet altijd een hele match goed, maar hebben wel goede momenten”, besluit Joos.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.