Ibrahimovic over Zirkzee (ex-Anderlecht) bij AC Milan

Ibrahimovic ziet af van Zirkzee (ex-Anderlecht): 'Dat is verleden tijd voor ons'

8 juli om 17:44

Joshua Zirkzee (ex-RSC Anderlecht) verkast definitief niet naar AC Milan. De spits van het Nederlands elftal is hard op weg naar Manchester United en Zlatan Ibrahimovic bevestigt dat I Rossoneri de komst van Zirkzee uit het hoofd hebben gezet.

Lange tijd was Milan zeer geïnteresseerd in Zirkzee, die een afkoopclausule van veertig miljoen euro in zijn contract heeft bij Bologna. De Italiaanse topclub pakte niet door, waarna United om de hoek kwam. Alles wijst erop dat Zirkzee na het EK zijn handtekening zet onder een contract op Old Trafford.

Ibrahimovic, die in een adviserende rol werkt bij Milan, stelt op een persmoment maandag dat Zirkzee geen topic meer is. "Dat is verleden tijd voor ons", zegt hij. "We hebben al een nieuwe spits op het oog. Ik ga alleen niet zeggen wie."

Naar verluidt moeten United en de entourage van Zirkzee enkel de laatste details nog afhandelen. United gaat de clausule lichten, beide clubs moeten alleen nog overeenkomen over de betalingstermijnen. 

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.