Anderlecht wint van PSV

RSC Anderlecht boekt ruime oefenzege tegen Nederlands kampioen PSV

6 juli om 17:34
Laatste update: 6 juli om 17:40

RSC Anderlecht wist indruk te maken in de oefenmatch tegen PSV. Paars-wit wist een 3-0 zege te boeken tegen de kampioen van Nederland. Namens Anderlecht kwamen Luis Vazquez, Nilson Angulo en Tristan Degreef.

Anderlecht wist zich te tonen tegen PSV. De kampioen van Nederland kwam wel tot kansen, maar de nummer drie van de Jupiler Pro League was het meest gevaarlijk. Na een half uur spelen kwam Anderlecht op voorsprong via Nilson Angulo. Vlak na rust kwam daar een tweede treffer bij. Doelman Drommel wist de gegeven penalty eerst nog te keren, maar de rebound werd door Luis Vázquez binnen gewerkt.

In het verdere verloop van de tweede helft probeerde PSV nog wat terug te doen tegen Anderlecht, maar dat lukte niet. In de slotfase wist de formatie van hoofdtrainer Brian Riemer verder uit te lopen, het werd zelfs nog 3-0 voor Anderlecht via Tristan Degreef.